15 sep, 2016

POP-IN VINNARE

Följande persioner/team hade bäst resultat på WOC Pop-In:
15 sep, 2016

Tusen tack!

Arrangörerna av VM i orientering i norra Bohuslän, föreningen ”WOC 2016 Bohuslän-Dal”…
27 aug, 2016

WOC women’s relay: Russia win after many lead changes

Natalia Gemperle brought Russia first to the finish in an exciting women’s race in which…

 

stromstadk banner tanumk banner oringen banner woc

Latest Media Info

dsc7841 53d5147a2a6b22657ec85b7f

Välkomna alla journalister! 

Aldrig tidigare har ett VM arrangerats i Strömstads och Tanums kommun. Nu är det äntligen dags och för oss är det ett arrangemang som vi mycket väl vill minnas. Du som mediarepresetant ska känna dig varmt välkommen.

De första orienteringstävlingarna som arrangerades i Sverige gick av stapeln i början av 1900-talet. Då med handritade banor, stämpelkort och manuell tidtagning. Kartorna var otydliga och oprecisa men orienteraren hittade runt trots detta. Nu, 100 år senare under VM 2016 kommer vi att tävla långt från dessa villkor och låta tekniken hjälpa oss framåt så att vi kan genomföra en rättvis och precis tävling. Mediaansvariga blir snabbt uppdaterade om läget och kan följa tävlingen live. 

Här under mediafliken finns allt för att du ska bli uppdaterad direkt, bland annat nyhets- och mediaflöde och de senaste bulletinerna. Du finner även logotyper och bilder som är fria att använda och självklart information om hur du skaffar ackreditering. 

Har ni frågor eller funderingar är ni mer än välkomna att kontakta presschef Emanuel Winblad via e-mail: press@woc2016.se eller telefon: +46(0)73-723 97 18.

 

SVT Sport Radiosporten

Det är nu klart vilka som kommer att vara kommentatorer och experter i svensk TV och radio under VM-veckan:

SVT – Jacob Hård & Mats Troeng
SR – Dagge Malmqvist & Karolina A Höjsgaard